Medbridge Seminerleri DiLGEM Platformunda

Medbridge Seminerleri DiLGEM Platformunda

ABD’nin en büyük seminer kuruluşlarından Medbridge ile ortaklığımızı sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. DiLGEM promosyon kodu, bireysel abonelik fiyatından 175 $ tasarruf etmenizi sağlar. Seminerler ve sunulan hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için Medbridge sayfamıza göz atabilir veya sorularınız ile ilgili doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

2021 Yılı MedTech Dijital Sağlıkta Sektör Lideri Ödülünü MedBridge Kazandı

MedBridge, sağlık ve tıp teknolojisi alanındaki olağanüstü çalışmalarıyla üst üste ikinci kez ödüle hak kazandı.

Sağlık profesyonelleri için sektör lideri ve hasta katılımlı profesyonel gelişim platformu olan MedBridge, Dijital Sağlık İnovasyonu Ödülünü kazandı. Küresel sağlık ve tıbbi teknoloji pazarındaki şirketler, teknolojiler ve ürünler ile yarışan MedBridge, 2020 yılında da MedTech En İyi Hasta Portalı Ödülünü kazanmıştı.

MedBridge’in yenilikçi bütünsel yaklaşımı, hasta katılımını ve eğitimini entegre ederek güçlü çözümlerle tedavi sonuçlarını iyileştirir. MedBridge sayesinde üniversiteler ve kurumlar; klinisyenlerin sosyal becerilerini geliştirmeye ve hastaları motive etmeye yönelik programları kullanabilirler. Ve sanal rehabilitasyon araçlarını ve süreç tedavi gelişim analizlerini kullanarak hizmet kalitesini artırabililer.

Bu sayede maliyetleri azaltabilir ve hasta ve klinik sonuçlarını önemli ölçüde iyileştirebilir. MedBridge sayesinde kurumlar, bakım başına maliyeti yüzde 47 oranında azalttı; hastaların yüzde 93’ü ağrıda azalma bildirdi, hastaların yüzde 98’i hedeflerine yönelik işlevsel ilerleme kaydetti.

Medbridge kurucusu Justin Kowalchuk’un ödülden sonar yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Geçtiğimiz yıl içinde birçok sağlık hizmeti sağlayıcısının sanal bakım çözümleri sunmak için hızla geçiş yapması gerektiğinde, bakıma erişimi iyileştirmek ve hastalarıyla daha iyi bağlantı kurmak ve hastalarını yönetmek için entegre sanal hasta katılım araçlarımızdan yararlanmasına yardımcı olduk”.

MedBridge’in CEO’su “MedTech’ten bu takdiri almaktan ve hızla değişen zamanlarda hastaların ihtiyaçlarını bakım kalitesinden ödün vermeden karşılamak için şaşırtıcı ve yenilikçi sağlık hizmeti sağlayıcılarıyla ortak olabilmekten onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

MedTech ödülleri; Robotik, Klinik Yönetim, Telesağlık, Hasta Katılımı, Elektronik Sağlık Kayıtları (EHR), Sağlık, Tıbbi Cihazlar, Tıbbi Veriler başlıklarında veriliyor. Bu yılki yarışmaya, dünya çapında ve 17’den fazla farklı ülkeden 3.850 ürün katıldı.

Haberin orjinalini okumak için tıklayınız.

 

Kurumsal ve Bireysel Abonelik Sunan Medbridge Kursları DiLGEM Platformunda

Dünyaca ünlü uzmanlar tarafından verilen yüzlerce kayıtlı seminer Medbridge ayrıcalığı ve DiLGEM farkıyla sizlerle. Sadece kayıt olarak yıl boyunca Medbridge kurslarına erişebilirsiniz.

 

Diğer seminerlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

DİLGEM materyal ve makalelerini incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Terapi randevusu almak için buradan erişim sağlayabilirsiniz.